Ewa Fryś & Bartek Bąk

Bartek Bąk i Ewa FryśBartek i Ewa tańczą razem od 2008. roku.
Razem uczą i prowadzą praktiki, pomagając innym w odkrywaniu piękna tanga. Ich taniec jest fuzją współczesnej, nowoczesnej techniki z dobrodziejstwami tanga tradycyjnego, celem zaś maksymalne połączenie w parze, przy zachowaniu komfortowego, zrelaksowanego objęcia.

Obecnie Ewa i Bartek są gospodarzami jednej z najpopularniejszych warszawskich milong - milongi "Equilibrium"
Polecamy:
Pożegnanie w EQ
Dziś (22.08), w klubie Equilibrium, po raz ostatni w roli gospodarzy wystapią: Ewa Fryś i Bartek Bąk.. Praktikę poprowadzi Rafał Witkowski, a muzykę zaproponuje Mateusz Kwaterko.. . Za tydzień do roli gospodyni milongi powróci Edyta Ja...
Tango: mission (im)possible?
Dwie pary warszawskich nauczycieli tanga i nowa formuła podnoszenia swoich umiejętności tanecznych - czyli wspólny projekt "El Palacio del Tango" i "Equilibrium".. Justyna Jędrzejewska i Andrzej Bernaś oraz Ewa Fryś i Bartek Bąk zapraszają n...
Mission (im)possible -
Pierwszy z comiesięcznych warsztatów tematycznych organizowanych przez dwie pary warszawskich nauczycieli tanga: Justynę Jędrzejewską i Andrzeja Bernasia oraz Ewę Fryś i Bartka Bąka. Zajęcia prowadzone będą przez czworo nauczycieli w jednym ...
Środa w Equilibrium
Po ostatnim debiucie DJ-skim Olgi, w tym tygodniu, w "Equilibrium" dla odmiany doświadczony DJ. W środę (11.01) w EQ można będzie zatańczyć do muzyki zaproponowanej przed Tomka Dymka.. . Praktikę przed milongą poprowadzą tym razem gospod...
Zapraszamy do EQ - DJ Przemek
Bardzo gorąco zapraszamy na ostatni w tym roku (28.12) wieczór z tangiem argentyńskim do klubu "Equilibrium", którego muzycznym gospodarzem będzie Przemek.. Muzycznie "Złota Era" będzie oczywiście rządzić, ale dla miłośników nieco bardziej w...
loading
WAŻNE: na naszych strona stosujemy pliki cookie.
Korzystanie z tej strony bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym, na co wyrażasz zgodę. Możesz w każdym czasie dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies.